Nieuw buscamper verhuurseizoen 2015

Geplaatst door masja op 08 Dec 2014 - 10:52

Foto 0 voor Nieuw buscamper verhuurseizoen 2015

De campers worden weer een voor een nagelopen, zodat ze er in 2015 weer tegenaan kunnen met hun nieuwe huurders.
Voor het technisch onderhoud gaan ze naar onze vaste VW garage, waar ze weer even helemaal worden gecheckt en onderhouden. Ook worden ze van binnen en buiten uitgebreid gereinigd, zodat ze weer helemaal klaar zijn voor een goede start!

VW Buscamper huren ?

Zou je graag eens een mooie camperreis willen maken zonder het echte kampeergevoel uit het oog te verliezen?
Ga dan eens op pad met zo'n leuke VW buscamper [1]! Praktisch maar compact, en met een geweldig gevoel van vrijheid en avontuur

Extra accessoires voor iets meer luxe..

En mocht je graag wat luxe willen dan is dat ook mogelijk met bijvoorbeeld een draagbaar chemisch toilet, of zo'n heerlijk oplegmatras voor wat extra comfort tijdens het slapen. Natuurlijk zijn er nog meer accessoires [2]om je vakantie extra te veraangenamen. 

Camper bekijken ?

Wil je graag eerst komen kijken alvorens te reserveren? Dat kan natuurlijk ook, maak dan even een afspraak of loop op vrijdagmiddag tussen 13u en 16u even binnen op onze locatie in Nijmegen-Oosterhout aan de Groothandelsweg 3 (vanaf de snelweg gezien de eerste afslag voorbij de Grandoo Keukens aan de linkerkant). 

Vragen?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via info@campertoday.nl of bel 06-30422790.
 

Tot ziens in 2015!