Campers: 2015 is een feit ! Reserveer nu een VW buscamper met vroegboekkorting !

Geplaatst door masja op 02 Jan 2015 - 08:53

Foto 0 voor 2015 is een feit ! Reserveer nu een VW buscamper met vroegboekkorting !

VW Buscamper huren voor de zomer ?  Profiteer van de vroegboekkorting !

Het is alweer januari, een moment waarop veel mensen nadenken over hun vakantie. Denk jij daar ook al over na, en lijkt het je leuk een keer in alle vrijheid tw genieten van zo'n fijne, compacte VW T3 of VW T4 buscamper? Bekijk dan eens onze campers [1] op de informatiepagina. Hier vind je informatie over de campers, de standaard inventaris en de beschikbaarheid [2], en bekijk dan ook het fimpje dat je een impressie geeft over de camper.

Er is natuurlijk nog veel meer informatie te vinden op onze website, zoals de prijzen [3], maar ook de optioneel te huren extra's [4] (deze kunnen tussentijds aagevuld worden) en de verzekeringsgegevens [5].

Voor wie tijdig RESERVEERT  [6]voor de zomervakantie is er een VROEGBOEKKORTING van 5% !

 

Foto gallerij
Foto 1 voor 2015 is een feit ! Reserveer nu een VW buscamper met vroegboekkorting !
Foto 2 voor 2015 is een feit ! Reserveer nu een VW buscamper met vroegboekkorting !

Meer artikelen in categorie Campers