Vakanties: Verhuurseizoen in volle gang

Geplaatst door erik op 24 Mei 2015 - 13:07

Foto 0 voor Verhuurseizoen in volle gang

Het voorjaarweer is dit jaar prima en er zijn dan ook al een flink aantal huurders weggeweest met één van onze campers. Alle beurten en checks zijn gedaan. Hier en daar zijn wat onderdelen vervangen, hefdak tentdoeken vernieuwd en campers in de was gezet. Dat merk je, de campers lopen weer als een zonnetje!

De compacte buscamper blijft trekken als vakantievorm en volkomen terecht wat ons betreft :-) Er zijn overigens nog wat open weken in het seizoen, dus als je nog weg wilt en in alle vrijheid wilt genieten, pak dan nu je kans...

We wensen iedereen een hele fijne (voorjaars)vakantie toe!

Foto gallerij
Foto 1 voor Verhuurseizoen in volle gang
Foto 2 voor Verhuurseizoen in volle gang
Foto 3 voor Verhuurseizoen in volle gang
Foto 4 voor Verhuurseizoen in volle gang

Meer artikelen in categorie Vakanties