CamperToday homepage

Campers: VW camper huren; buscamper of alkoof ?

Geplaatst door masja op 14 Jan 2014 - 08:36

Foto 0 voor VW camper huren; buscamper of alkoof ?

Veel mensen die graag eens een camper zouden willen huren zitten met de vraag; welke is nou het meest geschikt in mijn situatie? 

De buscampers zijn lekker compact, geschikt voor 4 personen en voorzien je van de belangrijkste behoeften zoals bedden om in te slapen en een praktisch keukenblok. Dit kan naar behoefte worden uitgebreid met opties zoals bijvoorbeeld een chemisch toilet, solardouche en bustent. Benieuwd hoe nou zo'n buscamper er van binnen uitziet? Bekijk dan deze interessante filmpjes die je wegwijs maken in een VW T4 of een VW T3, de klassiekere voorganger van de VW T4.

Ben je met meer dan 4 personen, of heb je gewoon graag wat meer ruimte en luxe om je heen? Dat kan, daarvoor hebben wij de VW Karmann Missouri, een alkoof camper beschikbaar. Deze is uitgerust voor 5-6 personen, maar ook zeer comfortabel als je met minder mensen op pad gaat. Deze camper is van alle gemakken voorzien, en heeft naast het keukenblok ook een badkamer. Ondanks zijn grootte is het een hele prettige lichte camper met ramen rondom en ruimschoots zitgelegenheid. Ook van de VW Karmann Missouri hebben we een rondleidend filmpje om je een betere indruk te geven. 

Voor meer informatie over de campers, bekijk ook de specificaties per campertype.

Vragen? Bel of mail ons even!
Voor de laatste nieuwtjes, volg ons ook op Facebook en/of Twitter!