CamperToday homepage

Alweer veel belangstelling voor 2015! Wil jij ook graag met een VW buscamper op pad?

Geplaatst door masja op 22 Okt 2014 - 08:16

Foto 0 voor Alweer veel belangstelling voor 2015! Wil jij ook graag met een VW buscamper op pad?

De eerste huurders voor 2015 hebben zich alweer aangediend!

Er zijn steeds meer mensen die het "camperen" ontdekken en zich ook graag eens in zo'n avontuur storten. De vrijheid van het gaan en staan waar en wanneer je wilt, spreekt veel mensen aan, en ze ruilen er graag de tent of caravan voor in.

Ben jij ook benieuwd hoe het is om met zo'n geweldige compacte camper op pad te gaan? Kijk dan eens op deze website.

En natuurlijk ben je altijd welkom om eens te komen kijken voor een eerste indruk. Maak daarvoor een afspraak via de email info@campertoday.nl of bel 06-30422790, en ontdek ook het gemak en avontuur van deze leuke VW buscampers!

 

 

Foto gallerij